Wygląda na to, że nie możemy znaleźć tego czego szukasz. Może poszukasz uzywając poniższego linku.
Ostatnie wpisy
- Czerwona fasola z mielonym mięsem (Rajma Keema)
- Curry z bakłażana (Brinjal Curry)
- Bhuna z jagnięciny (Bhuna Gosht)
- Curry z wątróbki jagnięcej (Kaleji Curry)
- Curry z mielonego mięsa (Dhaba Keema)
- Bengalskie curry z jagnięciny (Manghsor Jhol)
- Vindaloo z jagnięciny (Lamb Vindaloo)
- Kurczak tikka masala (Chicken Tikka Masala)
- Kurczak karahi (Karahi Chicken)
- Jajka z Chettinad (Chettinad Eggs Curry)
Najczęściej używane kategorie
- Składniki indyjskich dań (18)
- Indyjskie warzywa (6)
- Dania wegetariańskie (65)
- Przekąski (22)
- Baranina, jagnięcina (22)
- Kurczak (19)
- Dania z ryżem (15)
- Ryby i owoce morza (14)
- Desery (14)
- Sałatki i dipy (13)
Tagi
arhar dal
asafetyda
awokado
basmati
ciecierzyca
curry
czarnuszka
czarny kminek
dal
drumstick
fasola lobia
ghee
gorczyca
imbir
indyjski deser
jagnięcina
kardamon
karela
kmin rzymski
kokos
kolendra
koper włoski
kozieradka
kuchnia indyjska
kurczak
kurkuma
masoor dal
mięta
moong dal
moringa
panch phoron
pieprz
przekąska
przepis
ryby
sambar
ser paneer
soczewica
szafran
tindora
toor dal
tuvar dal
urad dal
vark
ziemniaki