↓

Kuchnia indyjska – Odkryjmy nowe smaki!

Poznaj smak Indii! Wypróbuj przepisy kuchni indyjskiej, poznaj egzotyczne przyprawy, odkryj nowy kulinarny ląd – kuchnia indyjska zaprasza.

Kuchnia indyjska – Odkryjmy nowe smaki!
Home Menu ↓
Przejdź do głównej treści
Przejdź do
  • Start
  • Składniki
  • Indyjskie warzywa
  • O przyprawach
  • Przepisy

Przepisy w kategoriach:

  • Dania z ryżem
    (15)
  • Dania wegetariańskie
    (65)
  • Ryby i owoce morza
    (14)
  • Przekąski
    (22)
  • Kurczak
    (19)
  • Sałatki i dipy
    (13)
  • Desery
    (14)
  • Baranina, jagnięcina
    (22)

O składnikach:

  • Ryż basmati
  • Mąka z ciecierzycy
  • Klarowane masło
  • Ser paneer
  • Pasta czosnkowo-imbirowa
  • Dale – rośliny strączkowe
  • Kmin czy kminek?
  • Szafran czy nie szafran?
  • Curry
  • Mango
  • Przyprawa do sambaru (Sambar Powder)
  • Czarna sól – Kala Namak
  • Chaat Masala
  • Wołowina i święte krowy
  • Kewra
  • Przyprawa do Pav Bhaji (Pav Bhaji Masala)
  • Khoya – zagęszczone mleko
  • Sekrety kuchni BIR

Ostatnio dodane:

  • Czerwona fasola z mielonym mięsem (Rajma Keema)
  • Curry z bakłażana (Brinjal Curry)
  • Bhuna z jagnięciny (Bhuna Gosht)

Zapisz się, aby otrzymywać nowe przepisy:

RSS

Nawigacja

ajwain

Opublikowano 28 lutego 2013 at 600 × 450 in Adżwan

Nawigacja


© 2023 - Kuchnia indyjska – Odkryjmy nowe smaki!
↑
Kuchnia indyjska - Odkryjmy nowe smaki!
  • Start
  • Składniki
  • Indyjskie warzywa
  • O przyprawach
  • Przepisy
  • Ryż basmati
  • Mąka z ciecierzycy
  • Klarowane masło
  • Ser paneer
  • Pasta czosnkowo-imbirowa
  • Dale – rośliny strączkowe
  • Kmin czy kminek?
  • Szafran czy nie szafran?
  • Curry
  • Mango
  • Przyprawa do sambaru (Sambar Powder)
  • Czarna sól – Kala Namak
  • Chaat Masala
  • Wołowina i święte krowy
  • Kewra
  • Przyprawa do Pav Bhaji (Pav Bhaji Masala)
  • Khoya – zagęszczone mleko
  • Sekrety kuchni BIR